O lecţie de demagogie

15/02/2018 Din Primărie

Ne-am dori să putem crede în investiţiile cu care se laudă primarul PSD al Sectorului 1. Însă programul de anvelopare a blocurilor datează din epoca Chiliman şi aproape s-a blocat în ultimii 2 ani, exact de când este dl Tudorache primar. Anul trecut doar jumătate din sumele din credite au fost folosite, restul au fost reeşalonate. Proiectul unui nou spital nu este demarat nici măcar pe hârtie! Nici vorbă să poată fi făcută vreo investiţie reală.

Cât despre banii de investiţii de anul trecut, îi găsim aproape integral nu în investiţiile bugetate, ci în recapitalizarea CET Griviţa, făcută fără documentaţie justificativă. Ce să justifici, de altfel?! O recapitalizare care acoperă pierderile de la CET Griviţa, falimentată tot de PSD! Diagnosticul de anul trecut rămâne perfect valabil: edilul nu ştie să fie gospodar.

Cu o asemenea eficiență, PSD ar mai avea nevoie de patru mandate ca să reuşească să îndeplinească măcar promisiunile de investiţii din bugetul pe 2017! Cu alte cuvinte, domnul Tudorache se pricepe la Bugetul S1 exact cum se pricepe dl. Dragnea la fondurile europene.

PS:
Singura investiţie de anvergură a primarului PSD este propria revistă (3 milioane de euro din bugetul local, adică din banii noștri).