Cine îi urmează lui Dăncilă? Dincolo de fațada doamnei Firea.

11/09/2018 Mofturi

În 2016, doamna Gabriela Firea a catalogat Guvernul Cioloş drept ”un accident democratic“, întrucât pentru ea tehnocraţia nu are legătură cu democraţia. Așa crede doamna primar.

A urmat Guvernul Grindeanu. 

În 2017, declara că are ’’o relație mai proastă cu Guvernul Grindeanu decât pe vremea tehnocraților’’.

Apoi Guvernul Tudose.

Dna primar general declară că nu şi-a putut realiza obiectivele din Bucureşti din cauză că ’’nu a primit suficient sprijin din partea Guvernului Tudose’’.

Acum Guvernul Dăncilă.

La Congresul PSD Gabriela Firea o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv PSD ’’pentru a da coerenţă şi stabilitate actului de guvernare’’. Aseară a spus altceva: oamenii din Guvernul Dăncilă mint și nu vor să colaboreze cu Primăria Capitalei. 

Așadar, doamna primar a găsit mereu vinovați pentru propria incompetență, iar strategia a funcționat bine până acum. De fiecare dată când a făcut acest spectacol de fațadă a căzut câte un Guvern PSD. 

Nemulțumirea doamnei Firea nu este Liviu Dragnea, la fel cum războiul lui Dragnea nu este cu Gabriela Firea. După 2 ani în care PSD nu a fost în stare să facă nimic bun pentru București și pentru țară, cei doi și-au dat seama că adevărata lor problemă este data de 10 august 2018. 

Cine îi urmează lui Dăncilă?